22 Ağustos 2012 Çarşamba

Sophie Hannah... Küçük Surat








Slmlar herkese :) Bugün farklı bir kitap olsun istedim paylaşmak istediğim.Aslında yine gerilim türü bir kitap (çok fazla olmasada.) ama ana karakterin henüz 2 haftalık bir anne olması etkilemişti beni. Aranızda anne olan varsa zaten durumun hassasiyetini anlar ;) Çünkü taze annemiz  doğumdan sonra hava almak için ilk kez bebeğini bırakıp çıkıyor ve geri geldiğinde bebeğinin değiştirilmiş olduğunu görüyor !!
Etrafındaki herkes eşide dahil ilk olarak ona inanmıyor ama zamanla inanmamakla kalmayıp hakarete varan davranışlar sergiliyor.
Ne yalan söyleyeyim eşinin odenli kafayı sıyıracağı hiç aklıma gelmezdi :). Oldukça farklı,ilgi çekici ve özellikle anneler için fazlasıyla gerilim yüklü. Herkes bir bebeğin kaybolmasıyla üzülür elbet ama bir annenin bebeğine hemde daha 2 haftalık bebeğine bakıp "bu benim bebeğim değil" korkusu yaşaması apayrı bir şey.
Henüz bebeğin yüzünü dahi tam olarak ezberlememiştir insan. Üstelik çoğu bebek ilk hafta birbirine çok benziyor.Anne akla gelebilecek her şeyi deniyor etrafındakileri inandırmak için bebeği tarttırıyor,boyunu ölçtürüyor ama inandıramıyor.. Daha fazla bilgi aktarmadan okumanızı kesinlikle tavsiye ederek bırakıyorum :)
 Herkese iyi günler dilerim, Hoşçakalın ;)




Küçük Surat

Hiç yorum yok: