9 Şubat 2013 Cumartesi

**Angel-A**

Yine eski bir filmden bahsetmek için karşınızdayım.2006 Fransa yapımı olan bu film Luc Besson imzasını taşıyor.Neden bu film derseniz adı pek duyulmamış olmasına rağmen oldukça güzel,duygulu ve romantik bir film.Onu ayrıca farklı kılansa filmin siyah-beyaz olması ama o kadar yakışmışki izlerken insan bu farkı unutuyor.
Andre yüklü miktarda borcu olan ve bunun karşılığında canını korumak pahasına hapse girmeye can atan,kendisiyle pek barışık olmayan ve sürekli kaybetmeye mahkum olduğuna inanmış bir adam.
H:erşey kendisiyle aynı amaçla köprü kenarına çıkmış oldukça uzun boylu ve güzel Angel-A'yla tanışmasıyla başlar.Filmin ilerleyişi hakkında pek detay vermeyi sevmem o yüzden burada kesmek istiyorum.

Ayrıca eklemek istediğim şey bazen insanın herşeyin bittiğine,artık çıkış yolunun tamamen kapandığına inandığı tüm bunlar için kendi beceriksizliğini,"şöyle yapsam olurdu işte" diye kendi kendini kemirdiği zamanlar olmuştur.Ama bizi bu durumdan kurtaran, "silkelen ve kendine gel !! Aynaya bak" diyen,her zaman bundan daha kötüsü olabileceğini söyleyen(buna züğürt avuntusu demeyin her zaman daha kötüsü vardır!).

İşte O'nlar bizim hayatımızdaki Angel-A'lar sizde onlara sıkıca tutunun ve asla bırakmayın ;)


Yorumlarınızı Bekliyorum ;)

Hiç yorum yok: