9 Kasım 2013 Cumartesi

iki film birden **Korku Gecesi 2 ** & **Mars'taki Son Günler**

Merhabalar herkese uzuun uzuuun aralar verip gelip yazıyorum ne fenayım dimi :)
Herneyse konuya geçelim İlk Filmimiz Korku Gecesi 2. Birinciyi çoğunuz biliyordur heralde Colin Farrel'ın oynadığı ve ayrıca Doctor Who'da ortaya çıkınca çok güzel bir yapıt çıkmıştı ortaya. Yani şahsen ben ilkini daha çok beğenmiştim.
Yanii konu daha akıcı ve uygun olmuştu anlaşılmayan bir yer kalmamıştı ve sonuda gayet güzel bağlanmıştı.
İkincisindeyse Dexter ve Ölüm Bekçisi filmlerinden hatırlayacağımız Jaime Murray oynuyor.Aslında kadını görür görmez aklıma Debra'nın küfürleri geldi ne kıl olmuştu ama yaa :)
Yaniii kendisini zaten beğeniyorum hikaye güzel,makyaj vasat hele havuz başında en son dönüştüğü şey plastik kaplama gibi duruyordu bence ne bileyim .. Zaten oraya kadar hadi bi gideri vardı ama orda neler oldu onu bir türlü çözemedim yani kız arkadaşı ne çabuk dönüştü? hele Will Payne (Charley) ışık hızıyla dönüştü zaten ondan sonrası bi oraya git gel bi ortalıkta hırlaya hırlaya gezin... bana enteresan ve karmakarışık geldi...
Film yapımcısı daha doğrusu sunucuyu ilk filmdeki Doktor Who'ya benzetmeye çalışmışlar gibi ama yanaşamamış bile yani tip olarak :)

velhasıl yinede fena değil izlenir yanii ama ilki daha başarılıydı orası kesin ;)
 (yanlız postere bayıldım o ayrı)

**************

2. filmimiz Mars'taki Son Günler... Bayılırım zaten başka bir evren,virüsler,mutasyon mesela Promethius harika,harika,harikaydı benceeee :)
Bu da güzeldi ama hakkını yememek lazım. Bakterinin bulaşması,etkisi,verilen tepkiler hepsi oturmuş ucu açık sahne kalmamış benim görüşüme göre. Liev Schreiber başrolde ben bu oyuncuyu Omen filminden hatırlıyorum heee birde Çatlak Film diye oyuncu kadrosuyla göz dolduran saçma ama bir okadarda komedi taşan Filmden :):):)
Konu sabit tahmin edersiniz araştırma için 6 aydır Mars'ta bulunan ekip son günün gecesinde bi kaza geçirir ve olanlar olur..6 kişilik ekipten kim-ler sağ kaldı diye merak ederseniz buyrun izleyin efenim kopya çekmek yok :))

Şimdilik bu kadar benden hepinize iyi geceler ve mutlu sabahlar diliyorum:)
HOŞÇAKALIIINN <3



Yorumlarınızı Bekliyorum ;)